2023-02-23

Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvuruları için Transkript Sorunu (ÖNEMLİ!)

Erasmus Öğrenci Yabancı Dil Sınavı başvurularına ilişkin duyurumuzda belirtildiği gibi, henüz Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde bir not ortalaması oluşmamış lisans öğrencileri için lise mezuniyet notu; henüz Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde bir not ortalaması oluşmamış yüksek lisans öğrencileri için ise lisans mezuniyet notu dikkate alınacaktır.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde henüz bir not ortalaması oluşmamış yukarıdaki kapsamlarda olup Erasmus Yabancı Dil Sınavı başvurusu yapan öğrencilerimizin mezuniyet derecelerini gösteren diploma ya da mezuniyet belgelerini e-mail ekinde infoerasmus@nku.edu.tr adresimize göndermeleri gerekmektedir.

Sınava girecek öğrencilerin listesi Yabancı Diller Yüksekokulu'na gönderileceğinden ötürü, söz konusu belgeyi en geç 24 Şubat 2023 Cuma günü mesai bitimi olan saat 17:30'a kadar e-mail ekinde infoerasmus@nku.edu.tr adresine göndermeyen öğrencilerin başvurusu geçersiz sayılacak ve Erasmus yabancı dil sınavına girmeleri mümkün olmayacaktır.

İlgili öğrencilerin bilgisine sunarız.

Not: Dileyen öğrenciler belgeyi Erasmus ofisimize elden de teslim edebilir.

TNKÜ Erasmus Ofisi:
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi