Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi
2023-08-18

2023 Erasmus Personel Hareketliliği Başvuru İlanları



 

 

2023 Erasmus Programı Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketlilikleri başvuru ilanları açılmıştır.

Başvuru tarihleri: 18 Ağustos 2023 – 1 Eylül 2023 (saat 23:59’a kadar)

İlgili karar uyarınca, öğrenci ya da personel hareketlilikleri farketmeksizin tüm Erasmus programı başvuruları Türkiye Ulusal Ajansı’nın e-devlet şifresiyle girilen https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/ “Erasmus Başvuru Portalı”ndan alınacaktır.

İlanlara başvuru için, portala e-devlet şifresiyle bireysel giriş yapılmalıdır. Başvuru yapabilmek için personellerimizin öncelikli olarak “Profil” sayfasında yer alan “Kişisel Bilgiler” alanındaki e-posta ve telefon bilgilerini girmeleri ve bu bilgileri cep telefonlarına gelecek doğrulama kodunu girerek doğrulamaları gerekmektedir. Telefon ve e-posta bilgilerini doğrulamamış adaylar başvuru işlemlerini gerçekleştiremeyeceklerdir.

Ardından, Profil sayfasında "Personel Bilgileri" sekmesine girilerek yeşil renkli "Personel Bilgisi Ekle" butonuna tıklayıp personel bilgilerinizi giriniz. Sonra bilgileriniz sistemde Erasmus Koordinatörlüğünün onayına düşecektir. Erasmus Koordinatörlüğü de gerekli kontrolleri yapıp onay verecektir.

Başvuru portalına bireysel giriş yapma, ilanlara erişim ve ilanlara başvuru yapma hakkında aşağıda Erasmus Başvuru Portalı bireysel giriş ve kullanım kılavuzu verilmiştir. Başvuruda bulunacak personellerimizin, başvurularını sorunsuz yapabilmeleri için aşağıdaki kılavuzu dikkatle incelemeleri önerilmektedir. Ayrıca, BAŞVURU ADIMLARINDA HATA YAPMAMAK ADINA SİSTEME GİRDİKTEN SONRA ERİŞİLECEK OLAN BAŞVURU İLANLARININ METİNLERİ DE BAŞVURUYA BAŞLAMADAN ÖNCE OKUNMALIDIR.

İlanlar başvuru portalında;

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2023 Erasmus Programı Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuru İlanı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2023 Erasmus Programı Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru İlanı

başlıklarıyla yer almaktadır.


Yukarıda belirtildiği gibi başvuru son tarihi 1 Eylül 2023 Cuma saat 23:59’dur.

 

ERASMUS BAŞVURU PORTALI BİREYSEL GİRİŞ VE KULLANIM KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.


Erasmus Başvuru Portalı:
https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/

 

Bilgi için: infoerasmus@nku.edu.tr