2024-05-31

2024 Ulusal ve Uluslararası Değişim Programları Koordinatörler Toplantısı

Erasmus, Farabi ve Mevlana Programları gibi Ulusal ve Uluslararası Değişim Programlarının Üniversitemiz çağında geliştirilmesi, yaygılaştırılması ve standart yapılar kurulması hususları hakkında bilgilendirme ve fikir alış-verişinde bulunulan 2024 Ulusal ve Uluslararası Değişim Programları Koordinatörler Toplantısı 31 Mayıs 2024 Cuma günü Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda Erasmus, Farabi ve Mevlana Programları akademik birim ve bölüm koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve Mevlana Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Oktay ATİK, Farabi Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dilşen ÇAKMAK, Mevlana Kurum Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Nazlı Çağıl KÜÇÜKGÖKSEL ve Merkez Müdürlüğü personelleri hazır bulundu.