2024-05-31

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 6. Bölgesel Erasmus Toplantısı

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 6. Bölgesel Erasmus Toplantısı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi personelleri Selçuk BÜYÜKYILMAZ ve Ayşegül ERHOŞ ile TÜB üyesi üniversitelerin Erasmus Koordinatörleri ve birim çalışanları katıldı.

Erasmus alanındaki güncel konulara değinilen toplantıda, Erasmus birimi çalışanları tarafından kendi üniversitelerindeki iyi uygulama örnekleri ve yaşanılan sorunlar paylaşılarak TÜB üyesi üniversitelerin arasında Erasmus hareketliliği çerçevesinde işbirliğinin artırılması gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.