Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi
2024-02-27

2024 Erasmus Turizm Stajı E-Devlet Başvuru İlanı



 

Trakya Üniversitesi koordinatörlüğünde ve sadece Turizm ile ilgili alanlarda öğrenim gören öğrencileri kapsayan 2023-1-TR01-KA131-000164186 numaralı Erasmus Turizm Staj Konsorsiyumu projesi çerçevesinde gerçekleştirilecek Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği başvuru ilanıdır. başvuru ilanları ilgili öğrenciler için yayımlanmıştır.

Başvuru tarihleri: 1 Mart 2024 – 22 Mart 2024

KİMLER BAŞVURABİLİR:

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde bulunan aşağıda listelenen programların herhangi birinde, tam zamanlı (örgün öğretim) öğrenci olarak kayıtlı bulunan ve aşağıda belirtilen asgari genel not ortalamasını sağlayan tüm adaylar.

*İkinci öğretimde (akşam öğretiminde) okuyan öğrenciler de örgün eğitim kapsamındadır ve başvurabilirler)

Başvuru geçerliliği için minimum genel not ortalaması koşulu: 2.20 / 4.00

Bu Erasmus staj ilanına dâhil olan ve başvuruda bulunabilecek okul ve programlar:

Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu

  • Turizm ve Otel İşletmeciliği
  • Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

Şarköy Meslek Yüksekokulu

  • Turizm ve Otel İşletmeciliği
  • Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
  • Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri
  • Turizm ve Seyahat Hizmetleri
  • Aşçılık

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

  • Turizm ve Otel İşletmeciliği
  • Turizm ve Otel İşletmeciliği (İ.Ö.)
  • Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

Başvurular 1 Mart 2024 – 22 Mart 2024 tarihleri arasında alınacaktır. Detaylar ilanların içeriğinde yer almaktadır.

Başvuru ilanları Türkiye Ulusal Ajansı’nın e-devlet şifresiyle girilen https://turnaportal.ua.gov.tr/ “Erasmus Başvuru Portalı”nda yayınlanmıştır. Başvurular söz konusu “Erasmus Başvuru Portalı”ndan alınacaktır.

İlanlara başvuru için, portala e-devlet şifresiyle bireysel giriş yapılmalıdır. Başvuru yapabilmek için öğrencilerin öncelikli olarak “Profil” sayfasında yer alan “Kişisel Bilgiler” alanındaki e-posta ve telefon bilgilerini girmeleri ve bu bilgileri cep telefonuna gelecek doğrulama kodunu girerek doğrulamaları gerekmektedir. Telefon ve e-posta bilgilerini doğrulamamış adaylar başvuru işlemlerini gerçekleştiremeyeceklerdir. 

Ardından, Profil sayfasında "Eğitim Bilgileri" sekmesine girilecek "YÖK Bilgi Güncelle" butonuna tıklanmalıdır. Eğitim bilgileri bu şekilde güncellenmiyor ise, "Eğitim Bilgisi Ekle" butonuna tıklayıp eğitim bilgilerinizi giriniz. Sonra bilgileriniz sistemde Erasmus ofisinin onayına düşecektir. Erasmus ofisi de gerekli kontrolleri yapıp onay verecektir.

Başvuru portalına bireysel giriş yapma, ilana erişim ve ilanlara başvuru yapma hakkında aşağıda Erasmus Başvuru Portalı bireysel giriş ve kullanım kılavuzu verilmiştir. Başvuruda bulunacak öğrencilerimizin, başvurularını sorunsuz yapabilmeleri için aşağıdaki kılavuzu dikkatle incelemeleri beklenmektedir. AYRICA, BAŞVURU ADIMLARINDA HATA YAPMAMAK ADINA SİSTEME GİRDİKTEN SONRA ERİŞİLECEK OLAN BAŞVURU İLANININ METNİ DE BAŞVURUYA BAŞLAMADAN ÖNCE OKUNMALIDIR.

İlan başvuru portalında;

Trakya Üniversitesi Koordinatörlüğünde Erasmus Turizm Stajı Başvuru İlanı (2024)

başlıklarıyla yer almaktadır.

ERASMUS BAŞVURU PORTALI BİREYSEL GİRİŞ VE KULLANIM KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

Erasmus Başvuru Portalı:
https://turnaportal.ua.gov.tr/ 

 

Bilgi için: infoerasmus@nku.edu.tr