Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi
2022-01-10

2022 ERASMUS Öğrenci Başvuru Formları hakkında bilgilendirme

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilanlarımızla birlikte 2022 Erasmus Öğrenci Hareketliliği başvuruları öğrencilerin e-üniversite hesapları üzerindeki Erasmus başvuru formları yoluyla alınmaya başlanmış olup, başvuru dönemi 30 Ocak 2022 tarihine kadar sürecektir.

Bu süreçte, geçen yıl ya da önceki yıllarda da başvuru yapmış olan öğrencilerimizden, söz konusu önceki başvuru formları da sistem üzerinde bulunduğu için bu yılki yeni başvurularını yapamadıkları (bu yılki başvuru formunu dolduramadıkları) yönünde geri dönüşler alınmıştır.

Bu durumdaki öğrencilerimizin, sistem üzerindeki geçen yılki ve/veya önceki yıllardaki başvuru formlarını silmelerini ve sonrasında bu yılki başvuru formlarını hazırlamalarını öneririz.

Konuyla ilgili öğrencilerimize duyurulur.