2014-08-04

Erasmus Dilekçe

Erasmus+ Programı Yükseköğretim Hareketlilikleri 2014-2015 hibe miktarlarının ilan edilmesi üzerine, Öğrenme Öğrenme Hareketliliği faaliyetinden hibeli olarak yararlanamayacak öğrencilere ilişkin "programdan yararlanmaktan vazgeçme" ve "programdan sıfır hibeli olarak yararlanmayı kabul etme" dilekçe formatlarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilir. Her iki dilekçenin de Erasmus ofisine orjinal imzalı olarak iletilmesi gerekmektedir. Vazgeçme dilekçesi yaz tatili dönüşü, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başında Erasmus ofisine teslim edilebilir; ancak programdan hibesiz (sıfır hibeli) olarak yararlanmayı kabul eden öğrencilerimizin dilekçelerini en geç 8 Ağustos 2014 Cuma gününe kadar Erasmus ofisine gönderilmek üzere postaya vermeleri gerekmektedir (İlk sömestir ya da ikinci sömestir gidiyor olmak farketmeksizin, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında programdan hibesiz yararlanmayı kabul eden tüm öğrencilerimizden dilekçe göndermeleri beklenmektedir)

- Programdan yararlanmaktan vazgeçmeye ilişkin dilekçe formatı

- Programdan hibesiz (sıfır hibeli olarak) yararlanmaya ilişkin dilekçe formatı

NKÜ Erasmus Ofisi Posta Adresi:

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü
Erasmus Ofisi