2017-02-16

2017 ERASMUS Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Duyurusu

ERASMUS+ Programı Öğrenci Öğrenim ve Öğrenci Staj Hareketliliğinden yararlanmak üzere başvuruda bulunan öğrenciler için 2017 Dönemi Erasmus Yabancı Dil Yeterlilik Almanca, Fransızca ve İngilizce Sınavları 20 - 23 - 24 Şubat 2017 tarihlerinde saat 14:00’da Merkezi Derslik Binası Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde yapılacaktır.

Almanca Sınavı: 20 Şubat 2017 Pazartesi saat 14:00

Fransızca Sınavı: 23 Şubat 2017 Perşembe saat 14:00

İngilizce Sınavı: 24 Şubat 2017 Cuma saat 14:00

Sınavlara girecek öğrencilerin, sınavın yapılacağı dersliklere daha kolay ulaşmak bakımından, Merkezi Derslikler Binasına, Kütüphane'ye giden ön kapıdan değil, Rektörlüğe giden yoldaki yan girişten (Spor Salonu çarprazı) girmeleri önemle rica olunur.

Erasmus Yabancı Dil Yeterlilik Sınavına girecek öğrencilerin aşağıda linkleri verilen "sınav duyurusu" ve "sınav listeleri"ni dikkatle incelemeleri önerilir.

Yabancı Diller Yüksekokulunun 2017 Erasmus Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı duyurusu için tıklayınız.

Erasmus Yabancı Dil Yeterlilik Almanca Sınavı isim ve sınavın yapılacağı derslik listesi için tıklayınız.

Erasmus Yabancı Dil Yeterlilik Fransızca Sınavı isim ve sınavın yapılacağı derslik listesi için tıklayınız.

Erasmus Yabancı Dil Yeterlilik İngilizce Sınavı isim ve sınavın yapılacağı derslik listesi için tıklayınız.