2016-01-26

2016 Erasmus Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı

Erasmus+ 2016-2017 Öğrenim ve 2015-2016 Staj Hareketlilikleri için başvuruda bulunmuş öğrenciler için, Almanca, Fransızca ve İngilizce olmak üzere 3 dilde Erasmus Yabancı Dil Yeterlilik Sınavları, 19 Şubat 2016 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılacaktır. Yer, saat ve sınava gireceklerin listesi ayrıca duyurulacaktır.

Başvuruda bulunan öğrencilerin, fakülte öğrenci işlerinden alacakları imzalı ve mühürlü ingilizce transkriptlerini en geç 10 Şubat 2016 tarihine kadar Rektörlük Erasmus Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Yabancı Dil Yeterlilik Sınavlarına girecek öğrencilerin listesi hazırlanıp, Yabancı Diller Yüksekokulu'na iletileceğinden dolayı, 10 Şubat'tan sonra getirilecek transkriptler kabul edilmeyecektir. Transkriptler, e-posta ya da faks yoluyla alınmayacak olup, orjinal ıslak imzalı/mühürlü olarak teslim edilmesi gerekmektedir.